Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!   Ha varázslatos virágdekorációra vagy meseszép csokorra vágyik, akkor a legjobb helyen jár! Minden nagy esemény helyszínén ma már szinte kötelezővé vált a nívós dekoráció megteremtése. Természetesen ennek egyik mozgatórugója az igényes virágdekoráció. Számunkra nagyon fontos, hogy mindig tökéleteset alkossunk, kifogástalan alapanyagból, valamint határtalan kreativitással. Igazán lelombozó tud lenni, amikor alig kezdődött el az ünnepség, de a virágok már kókadoznak. Mi kizárólag friss virággal dolgozunk és olyan technológiával, amely által a virágok megőrzik üdeségüket az esemény végéig. Amit kínálunk:

Ha Siófokon vagy környékén tartja esküvőjét, esetleg más ünnepséget, ránk számíthat, ha virágdekorációról van szó. Tapasztalt kollégáink segítenek kiválasztani az alkalomhoz legjobban illő virágokat és dekorációt. Ha virágdekoráció, akkor Florance!

Esküvői dekoráció árak: a részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

esküvői dekorációAz esküvői dekoráció költségeit nehéz előre meghatározni, hiszen több tényező is befolyásolja a végösszeget: a hely adottságai, a virágok fajtája és mennyisége, valamint az egyéni elképzelések is hatással vannak az esküvői dekoráció árára. Mindezek miatt szükséges, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, és árajánlatot kérjen az esküvői dekorációra!

Ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk biztosítani, a már említett tényezőknek megfelelően szükségünk lesz pontos információkra. Ha vannak ezen kívül további elképzelései és igényei az esküvői dekorációval kapcsolatban, azt is jelezze! Az egyedi árajánlatkérés után kollégáink tételesen felsorolják a lehetséges költségeket, így, ha esetleg valamire mégsem lenne szüksége, azt könnyedén kihúzhatja a listáról.

Egyedi, személyre szabott ajánlatunkkal biztosan elégedett lesz! Adja le nekünk esküvői dekorációs igényét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen!

 

A tökéletes esküvői dekoráció titka

Esküvői dekoráció

Az esküvő szervezése sosem egyszerű feladat, ugyanakkor keserédes érzéssel tölti el az embert. Egyfelől a számtalan tennivaló húzza vállunkat, míg másfelől életünk szerelmével készülünk örök hűséget fogadni. Az esküvő szervezésének egyik legfontosabb állomása az esküvői dekoráció kiválasztása, melyben segítségünkre lehetnek az aktuális trendek.

Esküvői dekoráció tekintetében az elmúlt években három fő stílus hódít:

  • Elegáns – A domináns árnyalatok közé tartozik a fehér, arany, ezüst, barack és levendula. Kifinomult anyagok és sikket sugárzó kiegészítők jellemzik, telt, karakteres illatú virágcsokrok az ismérvei.
  • Bohém – Laza eleganciát képvisel, krém, ekrü, pasztell árnyalatok jellemzőek rá. A természetesség a fő inspirációja.
  • Minimalista – Visszafogott, letisztult színek, árnyalatok és formák. A fekete, fehér, ezüst, bézs és más semlegesnek mondható árnyalatok kavalkádja. Az esküvői virágcsokrokra is a letisztultság és kifinomultság jellemző.

Bármelyik stílus mellett dönt, minőségi és egyedülálló esküvői dekorációért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Milyen lehetőségeket rejt az esküvői virágdekoráció?

Esküvői virágdekoráció

A nagy napon szinte minden virágba borul, nem véletlenül, hiszen a szebbnél-szebb virágcsokrok és az egyéb virágból készült dekorációk is kiválóan alkalmasak arra, hogy kifejezzék a vőlegény és a mennyasszony szerelmét. 

Az esküvőkön ezért is számtalan lehetőség nyílik a különféle virágdekorációk kreálására. Az első fontos szempont elkészítésükkor, hogy a virág a házasulandók bensőséges kapcsolatát közvetítse. Manapság az esküvőknek is szokott lenni témája, stílusa, így ezt a virágok is erősíthetik színükben és fajtájukban. A színt előre megválaszthatja a vőlegény és mennyasszony, az adott évszak, de az esküvő helyszíne és környezeti adottságai is fontos szempontot játszanak. A legjobb választás, ha néhány színt helyezünk előtérbe, hiszen a túl sok élénk szín elvonhatja a figyelmet a lényegről és akár visszatetsző is lehet. Az esküvői virágdekoráció díszítheti az ifjú pár autóját, az asztalokat, a lakodalom helyszínét és még számos más helyet is.

Ha élete egyik legkülönlegesebb napján Ön is a legszebb esküvői virágdekorációkat szeretné látni, bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

A tavaszi esküvői dekorról bővebben

A tavaszi esküvői dekorról bővebbenAz esküvő életünk egyik legnagyobb napja. Házasodni egész évben lehet, nincsenek speciális megkötések, de mindenki szeretné, ha a legjobb körülmények között zajlana a nagy alkalom. A tavasz az egyik legkellemesebb évszak, így egy tavaszi esküvő csodálatos lehet mind a pár, mind a vendégek számára.

Ha szeretné, hogy életének nagy napja mindenki számára emlékezetes legyen, forduljon hozzánk az esküvői dekoráció terén! Fontos, hogy a díszítés harmonizáljon az adott időszakkal, így egy tavaszi esküvő színpompás tavaszi virágokkal nagyszerű emlékeket hagyhat mindenkiben. Mi gondoskodunk az esküvői dekoráció minden eleméről. Nálunk biztosra mehet, hogy az arát leginkább díszítő virágcsokor minden igényt kielégít, hogy a ruha mellett a virágcsokor is elkápráztassa a vendégeket. A virágcsokortól egészen a templom díszítéséig, mindenben számíthat ránk. Egy tavaszi esküvő alkalmával akár külső helyszínt is választhatunk, ahol természettel összhangban lévő díszítés akár még szebb lehet, mint egy beltéri esküvő.

A tökéletes esküvői dekoráció elsődleges! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné, hogy esküvője örök emlék legyen minden résztvevő számára!

 

Mire kell ügyelni az esküvői virágdekorációval kapcsolatban?

Mire kell ügyelni az esküvői virágdekorációval kapcsolatban?Az esküvői virágdekoráció a nagy nap legfontosabb díszítőelemei közé tartozik, nélküle elképzelhetetlen az ünnepélyes esemény, így nem véletlen, hogy beszerzése az esküvői teendők listájában első helyet foglal el. Mivel ennyire jelentős szerepet tölt be, nem szabad a véletlenre bízni a kiválasztását! Szükséges, hogy az ifjú pár átgondolja ezzel kapcsolatos a döntését, ugyanis ellenkező esetben nem számíthatnak esztétikus hatásra!

A legfontosabb dolog az esküvői virágdekorációval kapcsolatban, hogy a felhasznált virágok színben és formában is harmonizáljanak egymással, ezért nem érdemes többféle virágban gondolkodni! A sokféleség ebben az esetben túlzásnak hathat, ami rendkívül előnytelen látványt nyújt! A virágok kiválasztását sok minden befolyásolhatja, többek között az esemény helyszínének adottságai, illetve az aktuális évszak is!

Ha szakembertől kérne tanácsot az esküvői virágdekorációval kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Hogyan lehet valóban különleges az esküvői dekoráció?

Hogyan lehet valóban különleges az esküvői dekoráció?Ahhoz, hogy a szerelmesek nagy napja igazán emlékezetessé váljon, fontos, hogy a szervezéskor kiemelt figyelmet fordítsanak az esküvői dekorációra. A kérdés már csak az, hogy ebben az esetben egész pontosan mire kell kiemelt figyelmet fordítani, és mik azok az elemek, amik biztosan hozzátesznek az esküvő hangulatához?

Az első és a legfontosabb az esküvői dekoráció stílusa. Ha az ifjú pár kiválaszt egyet a kínálatból, azt nem tanácsos más irányzattal vegyíteni, ugyanis így elkerülhetetlen a túldíszítettség, ez pedig értelemszerűen nem teremt harmóniát. Szerencsére a túlzásokat könnyedén el lehet kerülni, ha az ifjú pár szakembert kér fel az esküvői dekoráció megalkotásához. Mivel a nagy nap róluk szól, fontos, hogy ez az esküvői dekorációban visszatükröződjön, vagyis a látvány különlegességét a személyesség is jelentős mértékben befolyásolja.

Ha további kérdései lennének az esküvői dekorációval kapcsolatban, vagy igénybe venné ezzel kapcsolatban valamelyik szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Esküvői dekor trend 2019-re

Ahogy az öltözködés, úgy az esküvők terén is megvannak az épp aktuális trendek, mind a szervezést, mind pedig az esküvői dekort illetően. Nézzük, milyen divatra számíthatunk jövőre, azaz a 2019-es évben!

Már idén is kedveltek voltak a természetes hangulatú esküvői dekorok, ez jövőre még inkább divatos lesz. Például sok zöld növény, virágok mindenhol, sőt, a függő virágok egyszerűen tarolni fognak. Akaszthatunk a székre, a mennyezetre és az ajtókra kisebb csokrokat, vagy akár egy-egy szál virágot is. A virágok típusát illetően hódítani fog a dália, a színeket tekintve a pasztellen kívül megjelenik a lila. Belecsempészhetjük akár a ruhába, vagy a csokorba is, és természetesen az esküvői dekorba is. A különböző textil dekorációk is népszerűek lesznek, melyekkel gyönyörű díszbe öltöztethetjük például a székeket.

Jövőre házasodsz, és tervezed az esküvői dekort? Keress fel minket elérhetőségeinken, és segítünk, hogy a legújabb trendeknek, vagy saját elképzeléseidnek megfelelően díszített helyen fogadhassátok a vendégeket!

 

Itt a november, megérkeztek az adventi dekorok!

A karácsony előtti hetek mindig egy csodás időszaka az évnek. Ilyenkor minden a készülődésről, a díszítésről, alkotásról szól. Gondolkozunk, tervezünk, beszerezzük az ajándékokat, mindenhol nagytakarítást végzünk, és karácsonyi díszbe öltöztetjük a lakást. Ez utóbbihoz talál nálunk csodaszép adventi dekorokat!

Sajnos a karácsony sok helyen már leginkább a pénzről és a minél drágább ajándékokról szól. Azonban szerencsére még azok is sokan vannak, akiknek a hangulat a fontos, valamint az, hogy együtt legyen az egész család, egyenek-igyanak, jókat beszélgessenek. Hogy Ön mivel teremthet otthonában meghitt hangulatot? Adventi dekorokkal! Érdemes odafigyelni a fényekre, a színekre, az anyagokra. Ilyenkor előtérbe kerülnek a természetes anyagok, a meleg színek és a csillogó felületek. Gyertyákkal, fenyőágakkal, termésekkel, vagy éppen puha takarókkal könnyen karácsonyi hangulatúvá varázsolhatja az otthonát.

Szeretné már most elkezdeni a díszítést? Keressen fel minket adventi dekorokért, és ha kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #