Esküvői csokrok

Az ara legfeltűnőbb, és persze legelengedhetetlenebb dísze a menyasszonyi ruha mellett a virágcsokra. Számunkra az a legfontosabb, hogy minden menyasszony számára, az ízlésének leginkább megfelelő virágkölteményt készítsük el. Mindegy, hogy előkelő fehér vagy vidám színekben pompázó virágbokréta, elsősorban a menyasszony személyiségét, termetét valamint ruhájának stílusát, a hozzá illő színeket és legkedvesebb virágait vesszük alapul. Mindig a friss házasulandók elképzeléseiből indulunk ki, hozzáadva a mi egyénre szabott ötleteinket és több éves tapasztalatunkat.

  • A kellemes összhatás és harmónia megteremtéséért számos csokorfajtát tudunk felkínálni.
  • A klasszikus gömbcsokrot a karcsúbb menyasszonyoknak ajánljuk, letisztult, egyszerű ruhaszabáshoz.
  • A csepp alakú csokréta, mely felül kerek formát mutat, s lefelé fokozatosan keskenyedik, optikailag karcsúsít. Az alacsony arák kezében mutat jól.
  • A vízesés alakú csokor romantikusan, hosszan leomló indáival ugyancsak előnyösen nyújtja az alakot.
  • Az egyedi, különleges ruhákhoz pedig fantáziadús, meglepő virágcsokrok társulnak.

 

Tervezzük meg közösen a felejthetetlen nap egyik csodálatos kellékét.   Az esküvői virágok jelentése A menyasszonyi csokor tervezésénél és kiválasztásánál nem csupán a színharmóniát, a formát és a stílust hanem, egyes virágok jelentését is érdemes figyelembe venni. A hagyomány szerint a menyasszonyi csokor megvásárlása a vőlegény feladata, így érdemes időben utánanézni, mit jelképeznek a virágok, illetve mi a kedvence a menyasszonynak.

 

 

Néhány virág jelentése:

• Rózsa: A szerelem szimbóluma. Jelképezi a szeretetet, megbecsülést, tiszteletet és az összetartozást. Egyes színváltozatoknak egyéb és konkrétabb jelentése is van.

• Liliom: A szüzesség és tisztaság jelképe, ugyanakkor a termékenység és a lelki szereteté is.

• Kardvirág: Az erő virága, a gyermekáldás vágyát fejezi ki.

• Kála: A szépség virága, azt jelenti, hogy a menyasszony szépsége páratlan és senkihez sem fogható.

• Búzavirág: A romantika megtestesítője, a lovagias imádat jelképe.

• Nárcisz: A hölgy iránti imádatot fejezi ki.

• Orchidea: A kifinomult ízlés, intelligencia és a nagyrabecsülés szimbolikus virága.

• Frézia: Virágnyelven annyit jelent: „Megbízhatsz bennem!”

• Amarillisz: Azt jelenti, büszkék vagyunk a választott nőre.

• Gyöngyvirág: A menyasszony tisztaságára és tündöklő szépségére utal.

• Jázmin: A kedvesség virága, nőnek jázmint adni az elismerés jele és. A felsorolt virágokon kívül számos gyönyörű megoldás létezik, melyek kiválasztása nem könnyű feladat. Fontos a menyasszony ízlése és a harmónia is.

Keressen fel minket bizalommal és segítünk menyasszonyi csokrot választani, továbbá állunk rendelkezésére minden virágdísszel kapcsolatban!

 

Az esküvői csokor rendelés határidejéből ne csússzon ki! Legyen olyan csokra, amilyet megálmodott!

esküvői csokor rendelésAz esküvői csokor egy menyasszony kezéből sem hiányozhat. Egy olyan kiegészítőről van szó, ami a hagyományok szerves része, nem utolsó sorban pedig nagyon dekoratív is. Az esküvői csokor rendelés is a nagy nap előkészületeinek a része. Ne hagyja tehát az utolsó pillanatokra, mert lehet, hogy akkor nem olyan lesz a csokor, mint amilyennek megálmodta!

Az esküvői csokor rendelést ajánlott időben lebonyolítani, mert több tényező is befolyásolhatja a csokor elkészültének a határidejét. Egyrészt a nem szezonális virágok, növények beszerzése több időt vesz igénybe, tehát azokra plusz időt kell számolni. Másrészt esküvői szezonban a megrendelések is sokasodnak, a cég kapacitása is véges. Ha nem gondoskodik időben az esküvői csokor rendelésről, lehet, hogy már csak azzal kell beérnie, ami marad és ami belefér az időbe.

Kerülje el a csalódásokat, különösen az esküvője napján és forduljon hozzánk bizalommal az esküvői csokorral, illetve az esküvői virágdekorációval kapcsolatban! A rendelés részleteiről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

 

Esküvői virágcsokor készítés a legfrissebb trendek alapján!

esküvői virágcsokrokA legújabb divat az esküvői virágcsokrokat sem hagyja ki a sorból. Idén két szín dominál igazán, a fehér és a zöld. Igen, idén akár csupa zöld növényből összeállított esküvői virágcsokor is kerülhet a menyasszonyok kezébe!

Ez a trend azért olyan izgalmas, mert egy zöld csokor szinte minden esküvői dekorációhoz és tematikához illik, ráadásul nem kell túl sok időt szánni a virágok közötti válogatásra sem, mert csakis a zöldek jöhetnek szóba. Az így összeállított esküvői virágcsokor egyszerre lesz különleges, egyedi és friss. Ugyanez igaz a fehér szín uralta csokrokra is, különösen akkor, ha a megszokottól eltérő virágokból állítják össze, mint például hortenzia, articsóka, protea, de helyet kaphat a csokorban több leveles ág, füvek is. Ez már csak azért is pozitív, mert környezetbarát megközelítést tesz lehetővé, kevesebb virágot, megrendelt növényt kell felhasználni az esküvői virágcsokor elkészítéséhez.

Ha ilyen csokor a vágya, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg az elkészítését!

Milyen legyen a menyasszonyi csokor?      

menyasszonyi csokorA menyasszonyi csokor egyik legfontosabb feladata, hogy kihangsúlyozza a menyasszony szépségét, éppen ezért fontos körültekintően kiválasztani annak formáját és a virágait. A színének harmonizálnia kell a menyasszonyi ruha színével és stílusával, valamint a menyasszony megjelenésével. Ezen túl is akad azonban néhány szempont, amit figyelembe kell venni; az alábbiakban ezeket foglaljuk össze.

Mivel a menyasszonyi csokor minden eseményen szerepel, a tartóssága elsődleges szempont, ezért nem érdemes olyan virágokat választani bele, amelyek gyorsan elhervadnak. A leggyakoribb a rózsa, de számos más virág is előfordul, hiszen a menyasszony ízlése határozza meg a felhasznált alapanyagokat is. Először mindig a menyasszonyi csokor virágairól és színéről kell dönteni, mivel ez határozza meg a többi esküvői dekoráció stílusát és színvilágát is.

Amennyiben a legszebb menyasszonyi csokrot szeretnéd az esküvődre, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Milyen legyen a téli esküvő virágdekorációja?

esküvői virágdekorációManapság már a téli esküvők is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen több előnye is van annak, ha egy pár a téli hónapokban mondja ki a boldogító igent: a rendezvényhelyszínek nem annyira telítettek, a téli esküvői dekorációval meg még nagyobb hatást lehet elérni. Ilyenkor az esküvői virágdekorációnak is fontos illeszkednie az évszakhoz. A kérdés már csak az, hogy milyen virágokat érdemes felhasználni ebben az időszakban?

A téli esküvői virágdekorációból nélkülözhetetlen a szellőrózsa. Nem kell amiatt aggódni, hogy nem lehet beszerezni, ugyanis a növénynek a szezonja éppen a téli időszakra esik. Vintage, romantikus hangulatú esküvők virágdekorációjába kifejezetten passzolnak a különböző színű szellőrózsák.

Vannak olyan növények, amik egész évben elérhetők, ilyen például a kardvirág, liliom vagy az orchidea, ezek is bátran felhasználhatók a téli esküvői virágdekorációhoz.

Ha kérdései lennének vagy szeretné leadni rendelését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Mitől függ egy esküvői csokor ára?

esküvői csokorAz esküvői csokrok rengeteg félék lehetnek, éppen úgy, ahogyan a menyasszonyok is. Manapság már számtalan virágfajta, kiegészítő és díszítés kérhető, hogy a lehető legjobban tükrözze a csokor az ara egyéniségét. Ezeknek persze meg is van a maguk ára, nézzük, hogy miből is tevődik össze a végösszeg!

Először is, az esküvői csokor ára függ a kiválasztott virágoktól, ezeknek érdemes utánajárni, mert minden virágnak más jelentést tulajdonítanak! Az sem mindegy, hogy milyen mennyiségű virágot szeretne a csokrába, és ehhez mennyi kiegészítő, akár zöld, akár színes növényre van még szükség, hogy a megálmodott gömb- vagy éppen cseppformák tökéletesen megelevenedjenek. Emellett számtalan egyéb díszítőelem kerülhet még bele, ezek szintén hatással vannak az esküvői csokor árára, de ha valamin, ezen nem érdemes spórolni! Sokan éppen ezért külön dobócsokrot készíttetnek, ami ugyan hasonló a menyasszonyéhoz, de sokkal kedvezőbb az ára.

Ha Ön is esküvőt szervez, és valóban lélegzetelállító csokrot szeretne készíttetni, nálunk a legjobb helyen jár! Az esküvői csokor árakról részletes információt kaphat, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Az esküvői virágdekoráció minden stílushoz illik!

esküvői virágdekorációEgy esküvő a házasulandó pár és a násznép életében is fontos esemény, ezért a menyasszony és a vőlegény tökéletes helyszínt igyekszik választani, minden igényt kielégítő menüsort összeállítani, és a díszítést is aprólékosan megtervezi, amiből nem maradhat ki az esküvői virágdekoráció sem.

Az esküvői virágdekoráció legelterjedtebb és legismertebb felhasználási módja a menyasszony csokra, a díszítés mégsem merül ki ebben. Központi szerepet játszik még a sokak által választott virágkapu is, ami alatt a pár kimondja a boldogító igent, később pedig tökéletes helyszínt biztosít a fotók készítéséhez is. Ebbe a legkülönfélébb virágok kerülhetnek, igény szerint. A templomi padokat is virágba lehet borítani, az eskütétel utáni közös ünnepléskor pedig az éttermi asztalokról nem hiányozhatnak az esemény stílusához illő színű és méretű virágcsokrok vagy asztali díszek sem.

Ha közeleg a nagy nap, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, tervezzük meg együtt az esküvői virágdekorációt!

 

Melyek a menyasszonyi csokrok leggyakoribb virágai?

menyasszonyi csokorSok menyasszonynak már régen megvan az elképzelése a csokrot illetően. Azonban érdemes lehet ettől függetlenül tájékozódni a témában, mert napjainkban már rengeteg lehetőség áll az arák rendelkezésére. Ráadásul minden virággal más hatást érhetünk el, illetve egyes típusok szimbolizálnak is valamit. Nézzük, mit érdemes tudni a menyasszonyi csokrok virágairól!

A legnépszerűbb még napjainkban is a rózsa. Számtalan árnyalatban létezik, igen változatos, gyönyörű és illatos. A bíborvörös rózsa azonban a gyászt jelképezi, ezt érdemes kerülni. Sokan szeretik a menyasszonyi csokorban a tulipánt, visszafogott, elegáns, romantikus hatású csokrok készíthetőek belőle. A kála nagyon nőies, és ma már sokféle színben kapható. Népszerű a hortenzia is, ráadásul nem is drága megoldás. Picit drágább ugyan a bazsarózsa, de ez egy gyönyörű, illatos és nagyméretű virág. Sokan szeretik a mezei virágokból álló menyasszonyi csokrot is: ebbe tehető margaréta, napraforgó, krókusz, százszorszép vagy akár nárcisz.

Ha felkeltettük érdeklődését, bátran keressen fel minket, és bízza ránk a menyasszonyi csokor készítését!

Esküvői csokor trend 2019-ben

esküvői csokorAhogy a ruháknál, ugyanúgy az esküvők esetében is megvannak minden évnek az aktuális trendjei. Ezek általában vonatkoznak a dekorációra, a menyasszonyi ruhára és az esküvői csokorra is. Nézzük, mit érdemes tudni a 2019-es esküvői csokor divatról!

A 2019-es évben minden tekintetben hódítani fog a lila szín. Nyugodtan belevarázsolhatjuk az esküvői csokorba is, akár lehetnek maguk a virágok is lilák vagy a masnik, egyéb kiegészítők is. A legnagyobb sztár minden esetre a dália lesz. Ezek a virágok önmagukban is gyönyörűek, ezért nem lesz nehéz szépséges csokrokat készíteni belőlük. Nagy a színválaszték ezekből a virágokból, bátran dönthetünk akár többféle mellett is!

Érdemes megemlítenünk a virágdíszeket is, melyek lehetnek hasonló stílusúak és színvilágúak, mint az esküvői csokor. Már tavaly is népszerűek voltak a függő változatok, ez nem lesz másként idén sem. Függeszthetünk az asztal vagy a tánctér fölé, az eredmény nagyon mutatós lesz, ugyanakkor nem foglalnak majd sok helyet az asztalon.

Keressen minket bizalommal esküvői csokrok kapcsán, 2019-ben is szívesen állunk rendelkezésére!

 

Esküvői virágcsokor: 2017-es trendek

Esküvői virágcsokor: 2017-es trendekA dekoráció, az esküvői virágcsokor kiválasztását meghatározza az adott évszak, az esküvő színvilága és koncepciója, a jegyespár ízlése, nem utolsó sorban pedig az aktuális trendek is.

Az idei év trendje a természetesség. Egy laza mezei csokor, amit szezonális virágokból és növényekből állítottak össze, bármelyik menyasszony kezében jól mutat. A szélesedő, szétomló csokorformák nagyon látványosak, a csokor lehet óriási, ami szinte szétterül a menyasszony karjában, a növények könnyedén, hajladoznak és lengedeznek az esküvői virágcsokorban.

A színeket illetően több verzió is felkapottnak számít ebben az évben. A természetes vonalat követve a fehér szezonális virágok és a zöld növények kettőse friss hatást nyújt, sok mindennel párosítható.

A krém színek, romantikus pasztellárnyalatok, a kerek fejű rózsák a klasszikus, romantikus stílusú esküvőkre illenek. Az élénk színek szerelmeseinek sem kell aggódniuk, mert ugyanígy a vörös, bordó és a lila ötvözéséből is vibráló esküvői virágcsokrok állíthatóak össze.

Forduljon hozzánk bizalommal, ossza meg velünk ötleteit, elkészítjük Önnek a tökéletes esküvői virágcsokrot!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #