Székszoknya bérlés

Egy rendezvény dekorációs összképét mi tehetné még előkelőbbé, ha nem az egységes, lágy esésű selyem székszoknyák, szépen formált, áttetsző, légies masnikkal feldobva.

Főként esküvők bevett díszítő kelléke, de más típusú céges vagy családi események látványvilágát is ünnepélyessé, kápráztatóvá varázsolhatjuk általuk.

A székszoknya révén esetlegesen eltérő színű vagy formájú ülő alkalmatosságok is egyforma kinézetűvé válnak, s nem utolsó sorban megvédhetjük a székek értékes kárpitozását, felületét is. Székszoknyáinkat nagy odafigyeléssel tűzzük, rögzítjük a székekre, annak érdekében, hogy minél inkább felvegyék az adott bútor formáját, így a vendégsereg a rendezvény végéig kényelmesen foglalhat rajtuk helyet.

A székhuzatok és a masni szalagok színét és anyagát a rendezvény látványvilágához, hangulatához, az uralkodó színekhez, az esemény stílusához, és a fényviszonyokhoz érdemes illeszteni. A székszoknya típusokról, a bérlés pontos feltételeiről személyesen adunk részletes felvilágosítást. Tekintsétek meg képeinket és kérjetek egyénre szabott árajánlatot!

 

A székszoknya bérléssel kényelmet és stílust vihet a rendezvényébe!

székszoknya bérlés

székszoknya bérlés megkönnyíti ugyanis az asztalok, a széksorok egységes kinézetének a kialakítását. Ezen kívül pedig a teljes rendezvény stílusának és dekorációjának is a részévé tud válni. A székszoknya lehet egyszínű vagy színes, ki lehet egészíteni különböző, az esemény stílusához, színvilágához passzoló kiegészítőkkel. Szalaggal, díszekkel, virágokkal, gyöngyökkel stb. lehet dekorálni. A székszoknya bérlésnek köszönhetően olyan rendezvényen fogadhatja majd a vendégeit, ami az utolsó részletig tökéletesen megtervezett és igazán esztétikus megjelenéssel bír. Tegyen hozzá ízléses székszoknyákkal az esemény stílusához!

A székszoknya bérlésről tájékozódjon kollégáinktól és tudjon meg mindent szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

A szekszoknya bérlés előnyei dióhéjban

székszoknya bérlés

Először is nem kérdés, hogy a székszoknya a régi, kopott ülőalkalmatosságokat is esztétikusabbá és ünnepibbé tudja tenni. Arról nem is beszélve, hogy ahol nincs elég egyféle szék, ott egységessé lehet tenni a székek kinézetét is. Ez a tulajdonság akkor válik fontossá, ha egységes és stílusos megjelenés a cél. Végül, de nem utolsó sorban a székszoknya bérlés segít a plusz költségeket elkerülni. Gondoljunk csak bele, hogy egy szék javíttatása, cseréje, amit összepecsételtek vagy összekarcoltak, mennyibe kerül! A székszoknyát elég csak kitisztítani, bármilyen baleset történik vele az ünneplés hevében, az valószínűleg kisebb költségekkel jár.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről!

 

Esküvői székszoknyákkal sokkal igényesebbek lesznek az ülőalkalmatosságok!

esküvői székszoknyák

Vannak olyan éttermek, ahol az asztalokon és székeken minimálisan, de meglátszik az állandó használatbavétel, ami a mindennapokban nem zavaró a vendégek számára, viszont ünnepi alkalmak esetében, például egy esküvőn már problémát okozhat. A jeles napon mindennek tökéletesnek kell lennie, így az asztaloknak, székeknek is, ezért még egy apró folt, karcnyom sem látszódhat meg a bútorzaton. Szerencsére léteznek praktikus és igényes megoldások, amikkel a használatbavétel jelei eltüntethetők, így semmi sem állhat útjába a kifogástalan esküvői helyszín kialakításának. Ha Ön is szeretné igényessé varázsolni az ünnepet, az ülőalkalmatosságokra válassza az esküvői székszoknyákat!

Az esküvői székszoknyák ápolnak és eltakarnak, felhasználásukkal egységes és tiszta összképet biztosíthat az esemény helyszínén. A székszoknyákkal nem fognak látszódni a használatbavétel legapróbb jelei sem a székeken, könnyedén eltüntethetők a különböző hibák, úgy, mint a repedések, foltok, szakadások.

Várja Ön is elegáns és kifogástalan körülményekkel vendégeit, a jeles napon ne feledkezzen meg az esküvői székszoknyák használatáról! A bérléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Mire szolgál a székszoknya?

székszoknyák bérléseA székszoknya tulajdonképpen egy huzat, amivel be lehet borítani egy széket, de azért ennyire nem egyszerű a dolog. Egy sima huzat csupán arra szolgál, hogy védje a székeket, és egységes kinézetet kölcsönözzön neki, ezzel szemben a székszoknya ünnepélyességet visz a székek megjelenésébe, és csak mintegy mellékesen szolgál védelemként. A székszoknyák bérlése arra ad lehetőséget, hogy bizonyos eseményeken, például esküvőkön biztosítsuk az esemény jellegéhez méltó berendezést.

A székszoknyák többfélék lehetnek, ám közös bennük az, hogy elrejtik az egész széket a háttámla tetejétől a székek lábáig. Különféle díszítésekkel tehetőek egyedibbé, de a legtöbbször a háttámlát kötik át valamilyen szalaggal, esetleg ebbe még valamilyen virágot is helyeznek.

Székszoknyák bérlésével egyszerűsödik az eseményszervezés, hiszen nem szükséges elkészíttetni őket, és a későbbiekben a tárolásukról sem kell gondoskodni, csupán vissza kell adni a bérbeadónak, aki mindenről gondoskodik.

Szeretne székszoknyát bérelni? Megoldjuk! Nálunk többféle székszoknya közül választhatja ki a legmegfelelőbbet! Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

A székszoknya bérlés ideális ötlet, ha klasszikus megoldást keresnek!

székszoknya bérlésAz esküvői trendek folytonosan változnak, minden évben előrukkolnak valami újjal, ami a divatos esküvőre vágyók terveiből nem maradhat ki. Akadnak azonban olyan örök klasszikusok, amik akár a legújabb divat diktálta látványba is könnyedén beilleszthetőek. Ilyen klasszikus darab például a székszoknya. Amennyiben Önök sem szeretnének mellőzni a vacsoraasztal mellől ezt a stílusos kiegészítőt, válasszák a székszoknya bérlést!

Forduljanak cégünkhöz bizalommal, és vegyék igénybe szolgáltatásainkat székszoknya bérléssel kapcsolatban! Ha időben felkeresnek minket, biztosan tudunk székszoknyát biztosítani a nagy napra. A székszoknya a legtöbb stílushoz nagyszerűen passzol, hiszen maga is sokarcú kiegészítő tud lenni. Anyagválasztásban, díszítésben, rögzítését tekintve rengeteg lehetőséget rejt magában egy székszoknya. Nemcsak dekorál, hanem védi is a székeket, és hozzáad egy kis pluszt az esküvő látványvilágához is.

Ha felkeltettük az érdeklődésüket a székszoknya bérléssel kapcsolatban, tájékozódjanak a részletekről a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

 

A székszoknya a szilveszteri dekorációból sem hiányozhat!

A székszoknya a szilveszteri dekorációból sem hiányozhat!A székszoknyák jól bevált és hasznos dekorációs kellékek, amik minden eseményen megállják a helyüket. Egy székszoknya nagy sláger az esküvőn, ahol stílusos dekoráció a cél, de máshol is ugyanilyen jól megállja a helyét!

Elegáns vacsorát szervez szilveszterre, és azt szeretné, ha a résztvevő vendégeket méltóképpen feldíszített helyen tudná fogadni? A szilveszteri rendezvényekről sem hiányozhat az eseményhez és a hangulathoz illő dekoráció, enélkül nem lennének olyan hatásosak.

Egy szilveszteri vacsorához éppen ezért kitűnő választás a székszoknya, különösen, ha elegánsabb rendezvényről van szó. A székeket kényelmesebbé és egységesebbé teszi a székszoknya használata, a dekoráció pedig az előre meghatározott stílus szerint alakítható. A végeredmény biztosan mindenkinek elnyeri majd a tetszését az év utolsó éjszakáján is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen székszoknyát a szilveszteri rendezvényre, öltöztesse a hely székeit ünnepi díszbe és alapozza meg velük a hangulatot! A részletekről megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!

 

A székszoknya a dekoráció meghatározó eleme

A székszoknya a dekoráció meghatározó eleme

Egy esküvőn – vagy bármilyen más rendezvényen – fontos a megjelenés, valamint a különböző díszítések kiválasztása úgy, hogy azok harmonikus képet alkossanak. A teremdíszítés során fontos figyelembe venni a helyszín alapvető tulajdonságait és stílusát, az esemény jellegét és az esetleges célközönség sajátosságait.

Az adott esemény díszítését számos módon tehetjük egyedivé, például virágdíszítéssel, asztaldíszekkel, székszoknyákkal és még sok mással. Minden esetben az összkép a fontos egy terem feldíszítésekor, és az összképben nagyon fontos szerepet kapnak a székek is, melyek döntő hatással vannak a díszítés hangulatára. Persze itt felmerül a kérdés: Mivel dobhatjuk fel a rendezvényre bérelt, vagy vásárolt székeket? A válasz egyszerű: székszoknya!

A székszoknya általában két elemből áll, a huzatból és az azt körülfogó szalagból. Mindkettő színe variálható így bármilyen helyszínhez, eseményhez vagy hangulathoz megtalálhatjuk a megfelelő darabot.

Székszoknyát bérelne? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és varázsolja egyedivé rendezvényét!

 

 

Ruhavédelem székszoknyával

Ruhavédelem székszoknyávalKevesen gondolnak bele, de az esküvőkön népszerű székszoknyának nem csak a székek egységessé tételében és a dekorációban van szerepe. Nagyon fontos ugyanis, hogy kiválóan védik a vendégek ruházatát is a kiálló részektől!

Bizonyára Ön is tapasztalta már, milyen bosszantó, amikor a szék oldalából picit kiálló csavar, vagy kisebb szálka kiszakítja az ember ruháját, vagy csak éppen megkarcolja a lábát. Ez egy esküvőn, vagy más rendezvényen igen kellemetlen, hiszen szakadt ruhában kell folytatnunk az estét. Ennek elkerülésére javasoljuk a székszoknya használatát. A székszoknya megfelelően eltompítja a szögeket, csavarokat, nem engedi át a szálkát, így nem kell tartani a ruhát érintő balesetektől. Ráadásul a számtalan rendelhető kivitelnek köszönhetően a többi dekorációs elemhez illeszkedve gyönyörűvé, egységessé varázsolja a rendezvény helyszínét.

Gondoljon Ön is vendégei kényelmére, béreljen székszoknyát rendezvényére! Bővebb információkért keressen minket bizalommal!

 

Fokozza az esemény hangulatát székszoknyákkal!

Fokozza az esemény hangulatát székszoknyákkal!

Legyen szó bármilyen ünnepi eseményről, a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy fokozzák az alkalom hangulatát, ezért a rendezvény helyszínén található berendezési eszközök, bútorok mindegyikének is ünnepi küllemet biztosítanak. E téren kiemelt figyelmet kapnak az ülőalkalmatosságok, hiszen a székszoknyákkal bármilyen alkalmat igazán elegánssá, exkluzívvá lehet varázsolni.

A székszoknyák rendkívül változatos küllemben szerezhetők be manapság, így könnyedén az esemény stílusához vagy az ügyfelek igényeihez igazíthatja a dekorációs elemeket. Bármilyen színvilág mellett dönt, a székszoknyák használatával csakis fokozódhat az alkalom hangulata, ráadásul alkalmazásukkal az ülőalkalmatosságok is védelmet kapnak, így a bútorok sem sérülhetnek a rendezvény során.

Választékunkból magas minőségű, lenyűgöző küllemű székszoknyákat bérelhet. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön választékunkról, kollégáinkkal igyekszünk ügyfeleink egyedi elképzeléseit is megvalósítani!

 

Elegáns esküvőt tervez? Ne felejtse el a székszoknya bérlést!

Elegáns esküvőt tervez? Ne felejtse el a székszoknya bérlést!Egy esküvő manapság már nagyon sokféle lehet. Évről-évre új divatirányzatok hódítanak, amit sok jegyespár beépít az esküvői tervekbe, ám vannak, akik nem kérnek az újdonságokból, kitartanak az eredeti elképzeléseik mellett, és klasszikus stílusú esküvőt szeretnének.

Egy klasszikus stílusban szervezett esküvőnek megvannak a maga hagyományos hozzávalói, az egyik ilyen a székszoknya. Az elegáns virágdekoráció megtervezése és kivitelezése mellett nálunk székszoknya bérlésre is van lehetőség, így minden szükséges kelléket és díszítő elemet egy helyről szerezhet be a nagy napra!

A székszoknya bérlés egyszerű és időtakarékos, mert csupán azt kell eldönteni, hogy milyen színű, stílusú székszoknya és szalag illik legjobban az esküvői vacsora díszletébe. Nálunk megtalálja a hagyományos esküvő egyik kellékét, az elegáns stílusú székszoknyát is. Visszafogott színek, letisztult megjelenés, szinte mindenhez passzoló anyagok is várják érdeklődőinket.

A székszoknya bérlés részleteiért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Ünnepélyes rendezvény szervezésére készül? Béreljen székszoknyát!

Bizonyos események esetében nem lehet a dekorációt a véletlenre bízni, ugyanis a szervezőknek törekedniük kell az adott rendezvény exkluzivitásának kifejezésre, ezt pedig csakis ízléses és finom kiegészítőkkel lehet megvalósítani. Ha Önnek szervezőként magas nívójú rendezvényt kell előkészítenie, ne feledkezzen meg az apró részletekről: béreljen székszoknyát választékunkból!

A székszoknya bérléssel elegáns és exkluzív körülményeket biztosíthat a rendezvényen, hiszen hibátlan esztétikummal rendelkeznek, finom anyagokból kerülnek legyártásra, így rendkívül lenyűgöző látványt nyújtanak, a vendégek nem győzik kifejezni majd csodálatukat a székszoknyákkal kapcsolatban.

A dekorációs elemek nélkülözhetetlenek az elegáns vacsorákról, esküvőkről, egyéb jeles alkalmakról. A székszoknya bérléssel nemcsak exkluzív hatást kölcsönözhet, hanem jelentős összeget is megspórolhat. Tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Nem egységesek a székek? A megoldás a székszonya!

A dekoráció egyik alapvető eleme a székszoknya, szinte minden esküvőn találkozhatnak vele a meghívott vendégek manapság. Egyike azoknak az esküvői dekorációknak, amik egyszerre esztétikusak és stílusosak, ugyanakkor ápolnak és eltakarnak. Éppen ezért nemcsak akkor lehet kihasználni a sokoldalú székszonya adottságait, ha egységes dekorációt szeretnénk vagy egy meghatározott stílusban gondolkodunk, de akkor is, ha például nem áll rendelkezésre olyan bútor, amilyet szeretnénk.

Költséghatékony és kreatív megoldás, ha drága, egyforma székek bérlése helyett a meglévőket díszítjük és öltöztetjük székszoknyába. Ez a textil darab sokféleképpen variálható és rögzíthető, tehát akár az egész széket beboríthatjuk vele. Ennek nagy előnye, hogy eltérő székeket is egységesíthetjük vele, ráadásul még az esküvői dekoráció is különlegesebbé válik tőle. Különösen akkor érdemes igénybe venni ezt a megoldást, ha nem étteremben, bérelt helyiségben kerül sor a vacsorára, ceremóniára.

Keressen fel minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a székszoknya bérlés részleteiről!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #