Esküvői kiegészítők

A helyszíni dekoráció és a menyasszonyi bokrétán túl számos kiegészítő virágdísszel szolgálhatunk

A vőlegény kitűzőt rendszerint a menyasszonyi csokorral harmonizálva készítjük el, s ezen felül kérésre a vőfélynek, s más családtagoknak, kísérőknek is kötünk egyforma, ízléses mégis visszafogott virágkitűzőket. A csuklóra húzható virágpántok is népszerűek, ahogy a karra szalagokkal akasztható esküvői virággömbök is rendkívül mutatósak.

A koszorús lányok egyéb különleges kellékeit: hajdíszeket, kar- és nyakláncokat, virágos kosarakat, táskákat egyénre szabottan találjuk ki. Ne feledkezzünk meg a szülőköszöntő csokrokról sem, melyek gazdag pompájának segítségével fejezheti ki mély háláját a friss házaspár.

A vendégeknek szánt apró asztali díszek akár virágfejekből is készülhetnek, a tányérba, a szalvétára helyezve. Stílusos, ötletes, ám pénztárca kímélő megoldás is egyúttal. Feltűnő és egyedi autó, hintó, vagy egyéb jármű feldekorálását is örömmel látjuk el. Célunk minden alkalommal a tökéletes összhang megteremtése színekben, formákban, stílusban.

Különleges esküvői kiegészítőket keres?

A virág megunhatatlan dekorációs eszköz, akár otthonunk ékeként, akár egy rendezvény díszítő elemeként, akár öltözékünk kiegészítőjeként alkalmazzuk.

Az esküvői dekorációs elemek listájáról sem hiányozhatnak a virágok. A menyasszonyi csokor és szülőköszöntő csokor az esküvő elengedhetetlen részét képezi, azonban a vőlegény kitűzője és a koszorúslányok csokra is szinte nélkülözhetetlen. Mindemellett azonban gondoskodunk kell egyéb dekorációkról is az esküvőn, melyeket szintén életre kelthetünk virágokból.

A különféle színű, formájú, méretű virágok szépségükkel, frissességükkel, valamint fenséges illatukkal szinte elvarázsolják környezetüket, ezáltal emelkedett hangulatot teremtve az esküvőn. Az esküvői kiegészítők tekintetében ügyelni kell az összhangra, mely a virágdekoráció esetében is különös fontossággal bír. A jól összeválogatott virágok tökéletes kiegészítői bármilyen stílusú esküvőnek.

Tegye különlegessé esküvőjét és használjon minél több virágot esküvői kiegészítőként, illetve dekorációként! Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és készíttesse el virágdekorációját nálunk!

 

Esküvői dekoráció meghitt eseményekre is!

Nem mindenki teheti meg, hogy világraszóló lakodalmat szervezzen, de vannak olyan párok is, akik egyszerűen csak csendes, meghitt esküvőt képzeltek el maguknak. Egy visszafogott, szűk körben tartott esküvő is lehet ugyanolyan lélegzetelállító, mint egy hatalmas lagzi. Egy biztos, az esküvői dekoráción nem éri meg spórolni, hiszen ez adja meg az esküvő hangulatát és hátterét.

Az esküvői dekoráció kicsiben is lehet stílusos, olyan, ami a pár ízlését és világát tükrözi. Ha ezt profikra szeretnék bízni, keressenek minket bizalommal! A menyasszony kezéből nem hiányozhat a csokor, a vőlegény gomblyukából a virágszál, de igény esetén virágkoszorút, autódíszt vagy asztaldíszeket is készítünk.

Az esküvői dekorációt előzetes egyeztetés alapján, a megrendelt virágokból és kiegészítőkből, a választott hangulatban, stílusban készítjük el. Az elkészült esküvői dekoráció egyes elemeiből később szép emlékek válhatnak, amit el lehet tenni és megőrizni a későbbi házassági évfordulókra!

Lépjenek velünk kapcsolatba és rendeljék meg időben a virágdíszeket!

Vadság és természetesség: ilyen idén a divatos esküvői dekoráció

Vadság és természetesség: ilyen idén a divatos esküvői dekorációAz esküvői dekoráció alapját és szerves részét képezik a virágok, de mindig egy kicsit másként tesznek hozzá az összképhez. Idén a szertelenség és a természetesség hódít.

Az idei év esküvői dekorációira a spontaneitás, a laza egyszerűség és a vad romantika lesz jellemző. A virágok kiválasztásánál mindenképpen törekedjünk a szezonális növények alkalmazására, ez szerencsére tavasszal és nyáron széles lehetőségeket kínál a szervezők és az ifjú pár számára is. Ha a fenti jelszavakhoz hű esküvői dekorációt szeretnénk kialakítani az esküvőn, akkor mezei és kerti virágokat válogassunk a menyasszonyi csokorhoz, az asztaldíszekhez és a többi kiegészítőhöz is. Ne törekedjünk a szigorúan beállított kompozíciókra, az a jó, ha a csokor vagy a díszek olyan hatást keltenek, mintha most szedtük volna őket a mezőről. Lazán fogjuk össze és állítsuk vázába vagy feldíszített befőttesüvegbe. A csokrot átköthetjük divatos, hosszú, selyemszalaggal, amit hagyunk lobogni a szélben.

Keressen minket bizalommal további ötletekért és friss virágokért! Bízza ránk az esküvői dekorációt, ha szeretné igazán emlékezetessé tenni a nagy napot!

 

Esküvői dekoráció az autón

esküvői virágdíszítésAz esküvői menet nem csak régen volt szokás, ugyan mára már többnyire autóval teszik meg az utat, de attól még jogos a vágy, hogy másokkal is tudassa az ifjú pár a boldogságát. A leglátványosabb megoldás erre az autóra helyezett csokor vagy egyéb esküvői virágdíszítés, amely nyilvánvalóvá teszi bárki számára, aki mellett elhaladnak az utcán, hogy lakodalomba tartanak a kocsival.

Az autón megjelenő esküvői virágdíszítésben általában a világos színek dominálnak. Sokszor nyúlnak ahhoz a megoldáshoz, hogy a teremdekorációval harmonizáló színű csokrot készítenek, de amennyiben a helyzet úgy kívánja, érdemes lehet figyelembe venni a gépkocsi árnyalatát is. Az autó orrán elhelyezett nagyobb csokor mellett akár hátulra is lehet díszítést tenni, vagy apróbb virágokat, szalagokat erősíteni a visszapillantókra.

Ön is szeretné, ha az esküvői virágdíszítés az autón is tökéletes lenne? Akkor érdemes hozzánk fordulnia, hiszen mi figyelünk rá, hogy hibátlan alkotásokkal tegyük még szebbé az esküvő napját!

 

Az esküvői dekoráció elengedhetetlen kelléke – A székszoknya

Az esküvői dekoráció elengedhetetlen kelléke – A székszoknyaAz esküvő szervezés egyik fontos mozzanata az ízléses dekoráció kiválasztása, amely erőteljesen meghatározza az esemény hangulatát. Az ifjú pár az esküvői dekorációk széles kínálatából válogathat, napjainkban e téren nincs határ! A dekorációhoz szorosan kapcsolódik az esküvői székszoknya, ami bármilyen egyszerű ülőalkalmatosságból elegáns, alkalmi bútordarabot varázsol!

Az esküvői székszoknyák alkalmazásával csodálatos összképet teremthet az esemény helyiségében, egyszerűen használhatók és minőségi anyagból készülnek!

Az esküvői székszoknyák különböző díszítéssel, kivitelezéssel kaphatók, az ifjú pár akár egyéni igények szerint le is gyártathatja a kiegészítőket, így csakis a fantázia szabhat határt a székszoknyák kinézetének!

Egyedi anyaguk – és kivitelezésüknek köszönhetően a székeket tökéletesen elfedik a lábától kezdve egészen a háttámláig! A vendégek egyenesen rajonganak a látványos dekorációkért, így biztos lehet abban, hogy az esküvői székszoknyákkal sikert arathat!

Szerezze be kínálatunkból az esküvői székszoknyákat!

 

Esküvői dekoráció: csuklódísz a koszorúslányoknak

Esküvői dekoráció: csuklódísz a koszorúslányoknakA nagy napon hangsúlyos és klasszikus esküvői dekoráció a virág. A különféle drapériák, szalagok, fények és papírdíszek mellett a virágok azok, amik egyetlen eseményről sem hiányozhatnak.

Virágokból minden évszakban találunk szépeket, változatosakat, szezonálisakat, tematikához passzolókat. A klasszikus esküvői virágdekoráció a menyasszonyi csokor, a templom és a lagzi helyszínének díszei, az autó dekorációja, de visszaköszön a vőlegény kitűzőjén vagy a koszorúslányok csuklódíszén is.

A koszorúslány csuklódísz nem tartozik a hagyományos esküvői kiegészítők közé, csuklódíszeket tulajdonképpen az amerikai kultúrához kötjük, ahol a bálba igyekvő fiatalok viselik azt büszkén. A koszorúslányok csuklódísze mégis olyan kiegészítő, amit kár lenne lehagyni az esküvői dekoráció listájáról, hiszen eggyel több dolog van velük együtt, ami még tökéletesebb keretbe foglalja az esküvőt.

Fontos, hogy a koszorúslányok megjelenése egységes legyen, és a virágdísz éppen ezt a harmóniát szolgálja. Természetesen érdemes a hölgyek véleményét is kikérni, de mindenképpen célszerű megfontolni a rosegold színeket, amik igen közkedveltek napjainkban a dekoráció tekintetében.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg esküvői dekorációhoz a koszorúslány csuklódíszeket is!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #