Fényfüggöny

A fényfüggöny bérlés esküvőre látványos megoldás!

fényfüggöny bérlés esküvőreAz esküvői dekorációról virágdíszek, szalagok, elegáns anyagok jutnak az eszünkbe, pedig egyéb lehetőségek is kínálkoznak még a meghitt hangulat vagy az elegáns stílus megteremtésére. Ilyen esküvői kiegészítő lehet például a fényfüggöny is. A fényfüggöny bérlés esküvőre jó döntés akkor is, ha beltéren szeretne a jegyespár ízléses dekorációt kialakítani és a kültéren tartott lakodalomhoz vagy szertartáshoz is nagyszerűen illenek a színes vagy sárga, fehér fények.

A fényfüggöny bérlés esküvőre jó ötlet akkor is, ha az esküvőn nem szeretnének gyertyákkal tűzveszélyes dekorációt tervezni vagy a kellemes világítást látványos fényfüzérekkel képzelték el.

A fényfüggöny tetszőlegesen felerősíthető függönyre, falakra, de asztalokra, székekre, sőt a növények ágaira vagy akár az asztalok fölé is. Különleges és nagyon látványos dekorációt lehet létrehozni a fényfüggöny bérléssel, ami szinte minden stílushoz nagyon jól illik. Egészítse ki a virágokat és szalagokat gyönyörű, világító füzérekkel és rendelje meg a fényfüggöny bérlést esküvőre kedvező árakon!

Amennyiben érdeklik a részletek, keressen minket elérhetőségeinken a további tájékoztatásért!

Fényfüggöny, a meghitt hangulat alapja

Fényfüggöny, a meghitt hangulat alapjaAz esküvői dekoráció különleges és manapság egyre népszerűbb kelléke a fényfüggöny. Kültéri és beltéri esküvők alkalmával is hasznunkra lehet, hiszen rendkívül széleskörűen használhatjuk fel az esküvői vacsora helyszínének díszítésére. Elhelyezhetjük az ifjú pár mögé, az ajtók vagy ablakok köré, a székeken, asztalokon. A terem falain körbe is futtathatjuk fényfüzér formájában.

Ez a hangulatos kiegészítő még meghittebbé varázsolja a termet. Az este folyamán variálhatjuk a fényeket az adott programpontnak megfelelően. A vacsora alatt nyilvánvalóan több fényre van szükség, hogy a vendégek jókat beszélgethessenek egymással, valamint az sem hátrány, ha szemügyre vehetik a gyönyörű lakodalmi asztalt. A tánc alatt viszont, főleg ha éppen lassúbb zeneszámok csendülnek fel, kifejezetten előnyös lehet, ha csak a fényfüggöny világítja meg a táncoló párokat.

A különböző színű égők között biztosan sikerül megtalálnia az Ön esküvői dekorációjához leginkább illőt! Nálunk fényfüggönyök széles választéka várja, melyekkel tökéletessé teheti esküvői dekorációját!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #