Étterem-díszítés

Az esküvő talán legfontosabb színtere a fogadás, a lakodalom helyszíne. Itt tölti el a legtöbb időt a vendégsereg a mulatság óráiban, ezért kiemelten fontos az emelkedett és bensőséges hangulat megteremtéséhez a megfelelő és tartós dekoráció, mely sohasem hivalkodó.

Mindegy, hogy étteremről, hajóról, vagy éppen a szabad ég alatt megrendezésre kerülő esküvőről van szó, minden alkalommal az egyes helyszínek adottságaihoz, sajátosságaihoz mérten tervezzük meg az illő díszletelemeket.

Virágkompozíciókkal, látványvilágítással, lágy esésű drapériákkal. Az asztalok ékesítésére sokféle variáció létezik, azonban mindig az esküvő színvilágából, a ceremónia stílusából és a házasulandók személyiségéből indulunk ki. A hagyományos virágtálakon túl megannyi díszítő kellékkel, mécsesekkel, gyöngyökkel, szalagokkal, virágszirmokkal, kövekkel, vagy akár üvegtálban, vízben úszó díszelemekkel tehetjük a kompozíciót lélegzetelállítóvá.

A pár elé helyezett, hosszan elnyúló fő asztaldísz leomló füzéreivel az egész terem legmesteribb és leglátványosabb virág-összeállítása.

 

Kíváncsi, milyen színek lesznek dominánsak az idei évben?

Lássuk, mit hoz 2014 az esküvők terén!

Az idei év elkényeztet bennünket, hiszen elegancia és élénkség jellemzi. Ezt természetesen az esküvői virágdekorációban is kiválóan megnyilvánulhat. Míg 2013-ban a visszafogottabb, pasztell árnyalatok voltak dominánsak, ebben az évben inkább a telítettebb színek kerülnek előtérbe.

Ezekből is leginkább a kék hódít idén, melyet keverhetünk magentával, lilával, fehérrel, arannyal, pezsgőszínnel, türkizzel, szinte bármivel. Nem kell azonban megijedni, mivel néhány olyan népszerű trend, mint a vintage, az örök romantikus vagy az ombre idén sem mennek ki a divatból.

Ettől függetlenül 2014 elhozta a merészséget, nem csupán a virágdekorációban, hanem a kiegészítők terén is. Nyugodtan szakíthatunk a fehér cipellő hagyományával. Idén sok mennyasszonynak lesz az esküvői csokor színével harmonizáló cipője, ami igazán elegáns hatást kelt majd a menyasszonyi ruhával.

Ha szeretne Ön is trendi menyasszony lenni és az esküvői virágdekorációt profikkal készíttetné, válasszon minket!

 

 

Egyedi színvilágok és virágözön

Ahogy már korábban is írtuk idén rendkívül gazdag színpalettából válogathatnak az esküdni vágyók! Így nem sokkal a 2014-es esküvő-kiállítás után tovább gyűjtöttük a remek tippeket és trendeket és most Önökkel is megosztjuk!
A legfontosabb és számunkra legörvendetesebb hír, hogy idén a virágok nagy népszerűségnek örvendeznek. Eltűnnek a statikus díszek. A különböző szobrok idén kicsit háttérbe szorulnak és az élettel teli virágos oázisok fognak hódítani. Azonban azoknak sem kell elkeseredniük, akik mindig is jégszoborra vágytak a nagynapjukon, mert az idei trendben a kék árnyalatai is gazdagon vannak, így kombinálhatjuk a kettőt.
A színek terén újdonságot jelent, hogy a hidegárnyalatok kerültek előtérbe. Többek között a szürke is jellemzi az aktuális divatot. Azonban a szürkének a különböző árnyalati inkább kiegészítőkben és díszítőelemekben jelennek meg, mintsem a virágdíszekben. Ezt azért is jó tudni, hiszen az idei trend másik fontos jellemzője a természetesség, így próbáljuk meg a túlzó, mesterségesbe hajló dekorációkat hanyagolni.
Ahogy azt galériánkba is láthatja, nálunk mindig is inkább ez az irányvonal volt jellemző, így könnyedén kialakíthatjuk az aktuális trendeknek megfelelő és az Ön számára is álomszerű dekorációt a nagy napra! Álmodjuk meg együtt az esküvő napját!

 

Milyen legyen az esküvői dekoráció? Az év Pantone színében, a korallban nem fog csalódni!

esküvői dekorációAz esküvő színei és tematikája az egyik fő kérdés a szervezés során. A pár kedvenc árnyalatai gyakori választásnak bizonyulnak, de más lehetőségek is vannak. Mindig jó ötlet az év Pantone színét segítségül hívni, hiszen ez a legtrendibb árnyalat mind közül.

2019 Pantone színe a living coral. Az élénk korall szín tökéletes esküvői szín, amire nehezen lehet nemet mondani. Az esküvői dekoráció szempontjából is hálás, ha emellett az árnyalat mellett dönt a pár. A korall számtalan árnyalatában léteznek gyönyörű virágok, például rózsa, dália, szellőrózsa vagy gerbera. Csodás kompozíciók és szebbnél-szebb esküvői dekoráció állítható össze egy kis érzékkel. A virágdekoráció összeválogatásában és megalkotásában szívesen segítünk minden párnak!

Forduljon bizalommal hozzánk, és rendelje meg az esküvői dekorációhoz a virágokat, kiegészítőket, a menyasszonyi csokrot akár a 2019-es év Pantone színében, a korallban! A részletekkel kapcsolatban szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Esküvő dekoráció kis szertartásokra és nagy lagzikra is!

esküvő dekorációEsküvőt lehet hetedhét országra szóló módon rendezni vagy intim, kis létszámú szertartás keretében is egybekelhet az ifjú pár. Akár kicsi, akár nagy az esküvő, bizonyos elemek nem hiányozhatnak róla. Az esküvő dekoráció megadja az esemény hangulatát, a segítségével esztétikusabb és stílusosabb lesz a hely, ahol kimondják a boldogító igent és az elkészült esküvői képek is szebben mutatnak.

Keressen minket bizalommal és rendeljen a közelgő esküvőjéhez dekorációt

Az esküvői dekorációt illetően mindenféle igényre tudunk virágdíszeket készíteni. Az egyik legfontosabb a menyasszonyi csokor, ami elmaradhatatlan része az ara megjelenésének. A szertartás helyszínére és lagzihoz is kellenek virágok, de az ifjú pár autójára és az asztalok hoz is tudunk esküvői dekorációt ajánlani. A jól megtervezett esküvő dekoráció nélkül a helyszín üresnek hat, nem olyan ünnepélyes a hangulat. Egy kis virág minden nagy napon kötelező!

Lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink és kérje ajánlatunkat az esküvői dekoráció tervezésére!

Ön tudja már milyen esküvői virágdekorációt szeretne?

Ön tudja már milyen esküvői virágdekorációt szeretne?Az esküvő kérdése sokakban eltérő érzéseket és irányelveket vet fel. Míg egyesek könnyedre veszik a ceremónia és lakodalom szervezését, addig mások már egy évvel, de mindenképpen hosszú hónapokkal előre elkezdik a szervezést. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy számára mi az ideális tempó, és hogy mennyi időt, figyelmet szeretne szánni a nagy napra. Azt azonban senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy kiválassza az ideális esküvői virágdekorációt!

Az esküvői virágdekorációt számtalan szempont alapján kiválaszthatjuk. Alkalmazkodhatunk az éppen aktuális trendekhez, az adott évszak domináns színeihez és virágjaihoz, vagy a saját, egyéni ízlésvilágunkhoz is. Ha teljesen tanácstalanok vagyunk, érdemes a már meglévő elemekből inspirálódni az esküvői virágdekoráció esetében is, mint például a menyasszony és a vőlegény ruháinak színei, vagy az étkészlet, esetleg a teríték, a környezet!

Ha Önnek is fontos, hogy egyedülálló és tökéletes esküvői virágdekorációk ékesítsék a nagy napon a kiválasztott éttermet, mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #