Templom-díszítés

A polgári ceremónia, illetve a templomi szertartás fényét is virágdekorációkkal emelhetjük ünnepivé.

A templomi díszítés esetében elsősorban az egyszerűséget, a tisztaságot szimbolizáljuk, így főként a fehér, vagy a halvány árnyalatok dominálnak a virág- és szalagkompozíciókban.

A templomi dekoráció elemei:

  • kapudísz, amely állhat a templom bejárata fölé rögzített virágfüzérből, girlandból vagy lehet frissen vágott virágból készített ajtódísz;
  • a bevonulást szegélyező padsorok szélére helyezett virágszálak, kötött csokrok, de akár kerek, vagy csepp formájú díszek;
  • oltárdísz, mely főként ovális, vagy leomló virágtálként jelenik meg;
  • állványos, az oltár mellé tett mutatós díszek.

A polgári szertartás asztaldíszét természetes egyszerűség jellemzi, a szabadtéri helyszín esetében azonban több díszítő kelléket is bevethetünk. Népszerű a virágkapu, vagy boldogságkapu, amely kovácsoltvas, esetleg fa boltíves vázra felfuttatott virágfüzér szalagokkal ékesítve. Ezen felül bármilyen extrém, különleges, nagyobb méretű virágdekorációt, térelemet is megépítünk.

A templomdíszítés esküvőre az esküvő stílusához és a szertartás hangulatához is illik!

templomdíszítés esküvőreAz esküvő nagy pillanata a templomban, az oltár előtt történik. Azok a párok, akik templomi esküvőt is szerveznek, itt mondják ki a közös boldogságot megpecsételő igent. A templomdíszítés esküvőre legalább olyan fontos, ha nem a legfontosabb, mint a lagzi helyszínének feldíszítése. 

A templomdíszítés esküvőre szintén számos döntést követel meg a pártól. Azt gondolta, hogy a virágdíszek kiválasztása egyszerű? Ez csak akkor igaz, ha pontosan tudja, mit akar látni az oltár felé vonulva. Ha bizonytalan, akkor sincsen gond, mert a templomdíszítés esküvőre a mi segítségünkkel olyan stílusban készül el, ami az esküvő eredeti terveihez tökéletesen passzol. 

templomdíszítés esküvőre hagyományosan a templomi padsorok virágdíszeit jelenti, de kerülhet dekoráció az oltárra, a szószékre, a bejárat fölé és a lépcsőkorlátra is. A virágdíszek mérete, formája, stílusa is különböző lehet. A csokrok mellett csüngő díszek vagy füzérek is szóba jöhetnek. Ne feledkezzen meg a rózsaszirmokról sem, amiket a bevonulás útvonalára lehet hinteni!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #