Alkalmi csokrok

Mindannyiunk életében számtalan alkalom, ünnep, esemény kínálkozik, melynek kiváló ajándéka, nélkülözhetetlen kelléke a virág. Ha ízlésesen megkötött szép csokorral, meglepő virágkompozícióval kívánja köszönteni szeretteit, barátait, üzlettársait, mi örömmel állunk rendelkezésére. Friss és szemrevaló idényvirágainkból bármilyen stílust kialakítunk, akár előkelő, akár bohém virágkölteményre van szüksége, és sohasem zárkózunk el a különleges kérések elől sem. Bőséges kellékanyag-tárunknak köszönhetően a személyre szabott ajándéktárgyak elkészítése sem okoz gondot, így akár hozott figurák, édességek, gyümölcsök csokorba foglalását is vállaljuk. A megrendelő igényeit minden esetben a saját ötleteinkkel és szakmai hozzáértésünkkel kiegészítve teljesítjük. Néhány „virágos” alkalom:

 • Születésnap, névnap
 • Anyák napja
 • Valentin nap
 • Ballagás
 • Évforduló
 • Karácsony
 • Cégeknek, üzleti ajándék
 • Gratuláció
 • Köszönet
 • Jobbulást
 • Kisbaba született
 • Szerelem, romantika Szerezzen örömöt velünk és általunk, bízza ránk alkalmi csokrának elkészítését!

  Virágszimbolika – milyen virágot ajándékozzunk? Mára már nem olyan szigorúak a virágajándékozás szabályai, mint a régi időkben, ám néhány alapvető szimbólummal tisztában kell lennünk, nehogy ellenkező hatást érjünk el ajándékunkkal. Ha csak úgy virágot ajándékoz egy férfi, biztosak lehetünk benne, hogy úriemberrel van dolgunk. Egy férfinak fontos odafigyelnie arra, hogy a választott virágot ne a virágüzletben becsomagolt selyempapírban adja át a hölgynek, hanem csomagolja ki abból. A vörös rózsa talán a legalapvetőbb szimbólum, amit a férfiak nagy része jól ismer. A szerelmet jelképezi és a választott hölgy felé is közvetíti a szándékot. A sárga rózsa a barátság és az öröm kifejezésének jelképe, nem összekeverendő az irigység jelével. Ha tulipánt ajándékozunk, azzal szenvedélyt fejezhetünk ki a másik felé. Ha kálát adunk, azzal azt jelezzük, hogy szépnek tartjuk a másik személyt. Ha napjainkban már nem is tartják olyan fontosnak ezeket a szimbólumokat, akkor is érdemes figyelni rájuk, mert nem tudhatjuk, hogy a hölgy, akinek ajándékozzuk, mennyire figyel oda ezekre a jelekre. A virág ajándékozásának célja pedig az, hogy kifejezzük odafigyelésünket Hölgy társaink irányába.

 

Esküvő télen? Miért ne?

esküvői dekorációSokan esküsznek télen, ami persze érthető, mivel ilyenkor a különböző rendezvényhelyszínek nincsenek hónapokra előre lefoglalva, és pluszt sem számol fel a rendezvényszervező az aktuális telítettség miatt. Persze ehhez az évszakhoz is meg kell találni azt az esküvői dekorációt, ami egyaránt illik az aktuális évszakhoz, a helyszínhez és az ifjú pár ízléséhez.

Ha szeretnénk a télhez igazítani esküvői dekorációnkat, akkor érdemes mindezt a színekkel kezdeni. A fehér és az ezüst ilyenkor kifejezetten remek választás lehet, de ha nem akarjuk, hogy nagyon steril hatást keltsenek virágaink, asztaldíszeink és székszoknyáink, akkor valami halványabb színt érdemes még hozzátennünk ehhez az összképhez. Jó megoldás lehet, ha a textíliák fehér színűek, és kizárólag az virágdíszítés képviseli a színeket.

Ha meghitt, és az Ön ízléséhez legjobban illő esküvői dekorációt szeretne télen is, akkor a legjobb helyen jár! Szakembereink és széles eszköztárunk segítségével Ön garantáltan olyan esküvői dekorációt tudhat majd magáénak, melyre mindig is vágyott.

 

Tökéletes csokor ballagásra is!

Tökéletes csokor ballagásra is!A tavasz nem csak a jó idő, a kirándulások és a virágzó természet ideje, de megannyi eseményé, amikor virágokkal kedveskedhetünk ismerőseinknek. A virág tökéletes ajándék lehet, hiszen mutatós és illatos, változatosságának köszönhetően mindenkinek megtalálhatjuk az ideálisat, és a csokrok összeállításának is csak a képzelet szab határt.

A tavasz egyik legjelentősebb eseménye a ballagás. A tavasz utolsó fele az iskolákban a ballagásról szól, amikor a diákok elbúcsúznak a régi intézménytől. Ilyenkor a szülők, ismerősök, barátok megajándékozzák a végzős diákot, leggyakrabban, valamilyen virágcsokorral. Sokan óriási virágcsokrokkal lepik meg a fiatalokat, ami ilyenkor plusz teher lehet számukra és nehezíti a mozgást. Ám egy virágcsokor nem csak akkor lehet feltűnő, ha minél hatalmasabb!

Amennyiben szeretné, hogy a ballagáson az Öntől kapott virágcsokor legyen a legkülönlegesebb, de közben ne jelentsen terhet diáknak, csináltasson egyedi ballagási virágcsokrot velünk!

 

Virágot a virágnak!

florancevirag.hu.18.05A virág egy hagyományos módja az ajándékozásnak, kedveskedésnek, ám soha sem lesz divatjamúlt. A hölgyek többségét mindig képes ámulatba ejteni egy színpompás, illatos virágcsokor, és szívesen szippantanak a közepébe csillogó szemekkel. Számtalan olyan esemény van, amikor egy alkalmi csokorral tökéletesen kimutathatjuk a szeretetünket: születésnap, évforduló, vagy épp egy hálás köszönet kifejezése a cél? Az alkalmi virágcsokor megállja a helyét!

Az alkalmi csokrok könnyen személyre szabhatóak, hiszen ehhez akár az is elég, ha tudjuk az ajándékozott kedvenc virágját vagy kedvenc színét. Így már is személyessé varázsoltuk a meglepetést, amiből az illető érzi, hogy valóban törődtünk vele, és szívből kedveskedünk neki. Az alkalmi csokrok természetesen díszíthetők más személyes ajándékkal is, a megrendelő igényei szerint bele tudunk foglalni szinte bármilyen apróbb tárgyat.

Alkalmi csokrot szeretne rendelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, bátran kérje tanácsainkat, árajánlatunkat!