Hangulatok

Esküvői dekoráció: Bízza profikra

Nyári esküvői dekoráció: Bízza profikraAki nyáron tartja az esküvőjét, annak jó hír, hogy a legtöbb virág nyáron nyílik. Ebben az évszakban a virágok nagy változatossággal pompáznak. Azonban a nyári esküvők nagyon gyakorinak számítanak, így érdemes korán kiválasztani a megfelelő esküvői dekoráció kellékeit.

Először is el kell dönteni, hogy milyen jellegű legyen az esküvő, ugyanis a dekoráció ahhoz alkalmazkodik. Érdemes olyan virágokat választani, amik összhangban vannak az esküvő témájával. A rózsaszín virágokkal nem lehet mellé fogni, ugyanis a szerelem és a románc színe, így, mint nyári esküvői dekoráció kiváló választás lehet, főleg, hogy ebben az évszakban számos ilyen színű virág megtalálható.

A nyári esküvői dekoráció elengedhetetlen kellékei a virágok, például ilyenkor pompáznak az inkaliliomok, ami egy szép egzotikus virág, vagy a nefelejcs, ami csodálatosan kihangsúlyozza az esküvői virágkompozíciót.

Ha Ön is nyáron szeretne egybe kelni párjával, vegye fel velünk időben a kapcsolatot, hogy az esküvői dekoráció tökéletes lehessen! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Rózsakvarc és Serenity kék: Az év esküvői színei

esküvő színei

Az idei év két legnépszerűbb színárnyalata a Serenity kék és a Rózsakvarc. A Pantone e két finom árnyalata az év színe, ami tökéletes választás az esküvői dekorációhoz.

A légies kék és a fimon rózsaszín együtt is jól mutat, a felhasználásukkal igazán romantikus, ugyanakkor elegáns esküvő valósítható meg. A Serenity kék és a Rózsakvarc egyaránt visszaköszönhet az esküvői textileken, a tortán, a koszorúslányok ruháin vagy éppen a virágdekoráción. Évszaktól függően bőséggel találni olyan szezonális virágokat, amelyek gyönyörűen visszaadják ezeknek az árnyalatoknak a báját és kifinomultságát. A tearózsa, a szegfű, a tulipán, a liliom, a bougainvillea vagy akár a hortenzia is nagyszerű választás, hiszen mindegyik fajta virág között találni hasonló vagy éppen ugyanolyan árnyalatot, mint a két szóban forgó Pantone szín. Káprázatos csokrokat készíttethet minden menyasszony, a mostanában divatos, leomló, zabolátlan formában, de választhat ilyen színű székszoknyákat, selyem szalagokat, készülhet Rózsakvarc árnyalatban macaron, Serenity kékben játszó jégkása, a határ csak a csillagos ég.

Forduljon hozzánk és elkészítjük esküvői virágdekorációját, az egyéni igényeinek megfelelően!

 

Téli esküvői virágdekorációs ötletek

Téli esküvői virágdekorációs ötletekRégebben a nyár és a napsütéses hónapok voltak a házasulandó párok kedvencei, de ma már egy téli esküvő sem elképzelhetetlen, sőt egyenesen divatos lett. A közvélekedés az, hogy a téli esküvő virágdekorációja vagy nagyon szegényes vagy pedig nagyon drága. A díszítésre alkalmas szezonális növényekből értelemszerűen kevesebb van, ha import virágokat szeretnénk, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

Hogyan legyen a téli virágdekoráció szép is és költséghatékony is? A borostyán, a fátyolvirág, a gardénia, amarilisz, kardvirág, krizantém, az orchidea és a rózsa szezonja egész évben tart, így ezeket belföldi kertészetekből, virágosoktól is be lehet szerezni.

Ha ragaszkodnánk a kifejezetten téli termésekhez, színvilághoz és növényekhez, választhatjuk a mikulásvirágot, különféle bogyókat, örökzöldeket is. Vigyázzunk, hogy a dekoráció ne kezdjen hasonlítani egy karácsonyi rendezvény díszeihez. Bánjunk csínján a zölddel és a pirossal, párosítsuk, egészítsük ki egyéb színekkel is őket.

Forduljon hozzánk, ha esküvőjén profikra bízná a virágdekoráció összeállítását!

 

Vintage stílusú dekoráció esküvőkre!

Vintage stílusú dekoráció esküvőkre!A vintage jelentése régi, régi korból való. Manapság divatos viselni a nagymama régi ékszerét, régi korok stílusában berendezni a lakást vagy vintage dekorációval fogadni az esküvőn a vendégeket.

Milyen egy vintage esküvő? Minden kiegészítő harmóniában van egymással, a csipkeszalagtól a torta színéig bezárólag. Összességében egy régies, békebeli hangulatot árasztó dekorációról van szó, aminek a fehér és annak árnyalatai, a pasztell színek adják meg a fő vonalát. A menyasszonyi ruha századfordulót idéz nőies, kecses, romantikus.

A kiegészítők mintha csak a nagyszülők vitrinjéből köszönnének vissza, így itt helyet kaphat például a kézzel írt, fényképpel kiegészített meghívó, a csipkék, selymek, gyertyák, befőttes üvegek, fabútorok, mintás porcelánok, textilszalvéták, de a madárkalitka, képkeret és általában az antik tárgyak is kiválóan illenek a vintage dekorációba.

Ami az esküvői virágdekorációt illeti, klasszikus, visszafogott színekben tündöklő virágokból készüljenek a díszek. A rózsa szinte kötelező, de szóba jöhet még a hortenzia, tulipán, bazsarózsa, szellőrózsa is.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és álmodjuk meg együtt az esküvői virágdekoráció részleteit! 

Varázslatos őszi esküvő

Varázslatos őszi esküvőAz ősznek van egy utánozhatatlan, varázslatos hangulata, amit egy őszi esküvőn tökéletesen ki lehet és érdemes is hangsúlyozni. Ilyenkor már picit más virágok és esküvői dekorációk kerülnek előtérbe, mint nyáron, azonban könnyen csodás hangulatot teremthetünk velük.

Érdemes az esküvői dekorációban is használni az ősz színeit: vöröset, sárgát, narancssárgát, barnát, krémszínt és ezek árnyalatait. Helyezhetjük a hangsúlyt a színes levelekre, az őszi termésekre. Gyönyörű dekoráció készíthető élénk színű levelekből, szárított növényekből, kis termésekből, bogyókból, vagy akár kisebb tökökből. Az őszi esküvőkön népszerű virágok a krizantém, a rózsa, a frézia, a kardvirág, az írisz és a sarkantyúfű, de a csokorba is bele lehet csempészni néhány színes bogyós ágat, sőt, az őszi színekkel díszített konty igazán romantikus hatást kelt.

Ön sem ijedt meg az őszi esküvő gondolatától, hanem inkább felvillanyozta? Forduljon hozzánk bátran az esküvői dekorációval kapcsolatban, és varázslatos hangulatot teremtünk a nagy napon!

 

A vintage örök az esküvői dekoráció terén is!

A vintage örök az esküvői dekoráció terén is! A vintage stílus jó pár évvel ezelőtt újra elkezdett teret hódítani a lakberendezésben és a divatban, így miért pont az esküvői dekorációk terén maradt volna el a térhódítása? Nemhogy csökkenne a házasulandó párok részéről a vintage esküvői dekoráció iránti érdeklődés, hanem évről évre egyre fokozottabbá válik, ennek hatására manapság már szinte majdnem mindegyik esküvőn visszaköszönnek a dekorációban és a látványban vintage stílusjegyek!

A vintage esküvői dekoráció leginkább annak köszönheti a törhetetlen népszerűségét, hogy sokkal több lehetőséget tartogat, mivel a merész ötletektől kezdve a legegyszerűbbek is tökéletesen érvényesülnek, ez pedig pozitív irányba befolyásolja a násznép hangulatát, hiszen nincs olyan ember, aki ne rajongana a régi korok kreatív megoldásaiért. A vintage esküvői dekoráció nem csak a határtalan lehetőségek miatt vált népszerűvé, hanem mert apró dolgokból is csodálatos, látványos dolgokat lehet vele létrehozni, ehhez pedig nem szükséges nagybevásárlást tartani a dekorációs elemekből.

Ha Ön is a vintage stílusra szavaz az esküvői dekoráció terén, és hozzáértő szakemberekkel szeretné kiviteleztetni, forduljon hozzánk bizalommal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hogyan válogassunk esküvői dekorációhoz virágokat a nyári esküvőkre?

Hogyan válogassunk esküvői dekorációhoz virágokat a nyári esküvőkre?A nyár nem múlhat el esküvők nélkül, hiszen ez az évszak maga az esküvő szezon. Az idő csodás, a szerelem szinte tapintható, a napfényben megcsillannak a boldog tekintetek, a levegőt édes virágillat tölti be. Apropó virágok!

Az esküvői dekorációt nyári esküvők esetében a legegyszerűbb megtervezni és elkészíteni, hiszen ilyenkor szinte minden virágzik. Az esküvői dekoráció összeállításában több szempontot is alapul vehetünk. Az egyik az, hogy milyen virágok tetszenek az ifjú párnak, van e már egy meghatározott színkombináció, tematika, amibe beleillenek bizonyos növények. Ehhez kapcsolódóan az esküvő stílusa alapján is szelektálhatunk, az elegáns liliom, az örök klasszikus rózsa, vagy a bohókás szellőrózsa díszítse a templomot és az asztalokat!

Sokan hisznek a virágok jelentésében, és a virágok szimbólumrendszerét sem hagyják figyelmen kívül. A prózaibb szempontok közé tartozik az esküvői dekorációt alkotó virágok ára, beszerezhetősége, vagy éppen az, hogy mennyire sokoldalúan használhatóak fel.

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken, és kérje segítségünket az esküvői dekoráció tervezésében, kivitelezésében!

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #