Lufi

Lufi bérléssel a különleges dekorációért

Lufi bérlésLufi bérléssel könnyen különlegessé, egyedivé varázsolható a dekoráció bármilyen eseményre! Vegye igénybe szolgáltatásunkat kedvező áron, keressen minket!

Amikor egy esemény helyszínének dekorálásáról van szó, a legtöbben igyekeznek valamilyen egyedi, különleges megoldást találni, amivel egy kicsit személyesebbé tehető a rendezvényhelyszín, és ami illik is az eseményhez. Minden alkalomra rendkívül népszerűek a virágok, de nem szabad alábecsülni a léggömbök dekorációs szerepét sem! Szerencsére ma már rengetegfélét vásárolhatunk, de a lufi bérlés is remek megoldás. 

A lufi bérlést mindenképp érdemes mérlegelni. Természetesen, ha csak egy-két darab, teljesen hétköznapi léggömböt szeretnénk, akkor ezeket néhány száz forintért megvásárolhatjuk és pár perc alatt fel is fújhatjuk. Ha viszont nagyobb mennyiségű, különleges lufival dekorálnánk, akkor már gyakran jobban megéri a lufi bérlés mellett dönteni. Ha elég léggömb áll rendelkezésre, abból igazán kreatív, mutatós díszt készíthetünk, akár egy születésnapra, egy esküvőre vagy épp egy céges rendezvényre, de a speciális, alkalmi lufik már önmagukban is szépek és izgalmassá teszik a helyszínt. A léggömbök sokoldalúak, mindenki szereti őket, bátran szánhatunk nekik főszerepet a dekorációban. A tartósság érdekében azonban fontos odafigyelni a minőségre: a boltokban kapható, olcsó, egyszerű lufik gyorsan kidurrannak, gyakran fel sem lehet őket fújni. 

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a léggömbök előnyeit, jó helyen jár! Cégünknél van lehetőség lufi bérlésre, így kedvező áron tehet szert különleges, látványos dekorációra. Szívesen állunk rendelkezésére akár a teljes koncepció megtervezésében és kivitelezésében is, legyen szó virágokról, léggömbökről, székszoknyákról, fényfüggönyökről. 

Ha felkeltettük az érdeklődését a lufi bérlés iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot! 

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #