Fényfüggöny

 

Fényfüggöny, a meghitt hangulat alapja

Fényfüggöny, a meghitt hangulat alapjaAz esküvői dekoráció különleges és manapság egyre népszerűbb kelléke a fényfüggöny. Kültéri és beltéri esküvők alkalmával is hasznunkra lehet, hiszen rendkívül széleskörűen használhatjuk fel az esküvői vacsora helyszínének díszítésére. Elhelyezhetjük az ifjú pár mögé, az ajtók vagy ablakok köré, a székeken, asztalokon. A terem falain körbe is futtathatjuk fényfüzér formájában.

Ez a hangulatos kiegészítő még meghittebbé varázsolja a termet. Az este folyamán variálhatjuk a fényeket az adott programpontnak megfelelően. A vacsora alatt nyilvánvalóan több fényre van szükség, hogy a vendégek jókat beszélgethessenek egymással, valamint az sem hátrány, ha szemügyre vehetik a gyönyörű lakodalmi asztalt. A tánc alatt viszont, főleg ha éppen lassúbb zeneszámok csendülnek fel, kifejezetten előnyös lehet, ha csak a fényfüggöny világítja meg a táncoló párokat.

A különböző színű égők között biztosan sikerül megtalálnia az Ön esküvői dekorációjához leginkább illőt! Nálunk fényfüggönyök széles választéka várja, melyekkel tökéletessé teheti esküvői dekorációját!