esküvői étterem dekoráció

Télen esküdni legalább olyan varázslatos, mint a nyári hónapok valamelyikében. Az esküvői étterem dekoráció az évszakhoz kötődik ilyenkor is.

A téli esküvőkben van valami ünnepibb, titokzatosabb és elegánsabb színezet, mint a bohém, forró nyári menyegzőkben. A téli esküvők dekorációjában és hangulatában is visszaköszönnek ezek a benyomások. A dekorációba bele lehet csempészni a tél színeit vagy kontrasztba állítani őket egymással. Az esküvői étterem dekoráció nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az esküvő stílusát a leghangsúlyosabban formába és színekbe öntsék.

Az egyik színkombináció, ami szóba jöhet, az természetesen a zöld és a fehér. Az örökzöldekkel sokféle élő virág és dekorációs kiegészítő kiválóan kombinálható. Divatosnak számít a natúr árnyalat párosítása ezekkel a színekkel. Az esküvőnek így nemcsak téli hangulata lesz, hanem egy kis természetesség is megcsillan benne. A helyszíntől függően jó választás hasonlóan berendezett térbe.

A téli lakodalmak esküvői étterem dekorációjában megjelenhet természetesen a piros is, ahogyan az arany, az ezüst vagy a jeges kék. Hacsak nem ez a konkrét cél, törekedni kell arra, hogy a dekoráció megőrizze az esküvői jellegét és ne karácsonyi dekoráció hangulatot keltsen. A virág díszeket olyan kiegészítőkkel lehet párba állítani, amik a téli jelleget erősítik. A szőrme, a hideg fényű fényfüzérek, a fa vagy a hópehely motívumok, a zúzmarát idéző műhó is ilyen dekorációs kiegészítők. Az összhatás pedig magáért beszél majd.

A Florance virágüzletben, Siófokon elkészítjük azokat a díszeket, amiket megálmodott a jegyespár életük nagy napjára. A kész díszeket a megbeszélt időben a helyszínre szállítjuk és elhelyezzük őket, mielőtt a lagzi kezdetét venné. A virágoknak ezek után már csak egy dolga van, emelni az esküvő fényét, beragyogni a helyet és a párnak szebbé tenni az egybekelésük eseményét.

A virágdíszek rendeléséről további információkat kérhet, ha felveszi velünk a kapcsolatot az egyik elérhetőségünkön! Keressen minket bizalommal!

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #