koszorú készítés

A halottak búcsúztatását mindig kísérik virágok. A ravatal dísz vagy a koszorú készítését Siófokon, a mi virágszalonunkban meg tudja rendelni.

Csokrokat, szálnyi virágokat és díszes koszorúkat halmozunk a koporsókra, sírokra, urnákra, kifejezve velük a végső elszakadás felett érzett szívfájdalmunkat. A részvétnyilvánítás szintén virágokkal történik. Illik szépen elkészített és a temetési etikettet követő koszorúkat, csokrokat küldeni, ha nem tudunk megjelenni a búcsúztatón.

Milyen koszorút készítünk Siófokon a virágüzletünkben temetésre, búcsúztatóra? A koszorú készítésnek megvannak a maga íratlan szabályai, minden megrendelt koszorút eszerint tervezünk meg, illetve figyelembe vesszük a megrendelők személyes kívánságait is.

A koszorúknak is többféle típusát tudjuk megkülönböztetni. A ravatalra és a koporsóra is készülnek virágdíszek, de ezek nem egyeznek meg a koszorúkkal. A koszorúkból megrendelhető álló, dombor és görög változat is. Röviden ismertetjük, hogy mi jellemzi ezeket a típusokat.

Az álló koszorút a ravatalhoz, a búcsú szertartásra rendelik, általában többet, a koporsó két oldalára. Nagyobb méretű, forma szerint több változatban is készülhet. A domborkoszorú félgömb alakban formázott koszorú, gyakran rendelik a gyászolók. A görögkoszorú költségesebb, de egyben impozáns koszorú típus is, ami gazdagon díszített a a kiválasztott virágokkal. Az árak, méretek, a felhasznált virágok alapján is van lehetősége a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek is olyan koszorút választani, ami kifejezi az elhunythoz fűződő viszonyukat, formába önti a gyászukat és a amivel le tudják róni a kegyeletüket méltóképpen a halott és a legközelebbi hozzátartozók előtt is.

A kegyeleti kötészethez is értünk, ízléses, esztétikus és minden elvárásnak megfelelő koszorúkat készítünk Siófokon. Jöjjön be hozzánk vagy pedig rendelje meg a megadott elérhetőségeinken a búcsúztatásra szánt virágdíszeket, koszorúkat! A virágokhoz értünk, szeretjük őket és minden alkalomhoz tudunk belőlük formázni díszeket.

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #