fényfüggöny bérlés

A fényfüggöny bérlés az esküvői dekoráció egyik fénypontja lehet! Kápráztassa el a vendégeit a ragyogó díszekkel, amiket tőlünk bérelt a nagy napra!

A saját esküvőjén minden menyasszony tündökölni szeretne, hiszen igent mond élete szerelmének és ezt a család és a barátok körében ünnepli meg. Megbocsátható azonban, ha a menyasszony tündöklését néhány ponton túlragyogja az esküvői dekoráció vagy pontosabban szólva, inkább együtt fénylik a menyasszonnyal.

Az esküvőn bérelt helyük van az élő virágoknak, illetve a különféle szalagoknak, gyöngyöknek, selymeknek és csipkéknek. Az esküvő stílusa befolyásolja, hogy milyen kiegészítőkből és virágokból komponálják meg a nagy esemény hátterét. Ami még biztosan nem hiányozhat egy esküvői helyszínről, azok a fények. Amint leszáll az alkony, a hangulatvilágítás is érvényesülni tud. A lampionok, gyertyák és lámpák mellett kedvelt kiegészítők a fényfüzérek. Egy beltéri és egy szabadtéren tervezett esküvőre is jól ki lehet használni füzérben pislákoló fényeket. Ennek a lélegzetelállító látványnak a megvalósításában a fényfüggöny bérlés tud segíteni! Ha valami igazán látványosra vágyik, akkor javasoljuk a fényfüggöny bérlést. A fényfüggöny pompás eszköz lehet arra, hogy a a pár vacsora asztalát kihangsúlyozza, de a vendégek asztalai köré is kerülhet fényfüzér. A meghitt fények szépen illenek a virágokkal, esküvői textilekkel díszített teremhez, kerti helyszínhez is. A hangulatvilágítás egy esküvő sarkalatos pontja, hívja segítségül hozzá a kedvező áron bérelhető fénydekorációt!

A fényfüggöny bérlésről érdeklődjön kollégáinknál! Ha megragadta a fantáziáját ez a csodás dekorációs kellék és szeretné az esküvői fényeket egy vagy több ilyen dekorral megalapozni, akkor keressen minket bizalommal! A honlapunkon szerepelnek a cégünk elérhetőségei. A fényfüggöny bérlés árairól és lehetőségeiről telefonon vagy üzenetben tudunk bővebb felvilágosítást nyújtani. Örömmel veszünk részt a ragyogóan szép esküvői dekorációja megalkotásában, legyen az virágcsokor, fényfüggöny vagy boldogságkapu!

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #