Esküvői dekoráció

Esküvői dekorációt nem csupán a vacsora asztal érdemel, hanem a jegyes pár segítői is. A koszorúslányokról sem hiányozhatnak a virágdíszek.

Az esküvőn Te vagy a középpontban, a menyasszony, aki boldogan igent mond élete szerelmének. A menyasszony ruháját és szépségét keretbe foglalja maga az esküvői dekoráció is. Az esküvői dekoráció tág fogalom, mert a helyszínek teljes díszítését is jelenti, de a kisebb kiegészítők is ide tartoznak. A menyasszonyt kísérő koszorúslányokról sem hiányozhat az esküvői dekorációhoz illő kiegészítő. Ezek a kiegészítők általában a menyasszony virágait idézik, lehetnek ugyanolyan vagy azzal harmonizáló változatok is. Az esküvői dekoráció egy vagy több fajta és színű virágból készülhet, amik visszaköszönhetnek a koszorúslányok ruhájáról és kiegészítőiről. A menyasszonyi csokor mellett szokás koszorúslányoknak is csokrot tervezni, ami persze kisebb, mint a főszerepet kapott csokor. A bokréta megjelenhet olyan esküvői dekoráció formájában is, mint a csukló dísz, de kedvelt a virágkoszorú, hajdísz is, illetve a virágból készült kitűző. A koszorúslánycsokor elegáns ugyan, de el is hagyható, illetve helyettesíthető még számos kiegészítővel. A segítők keze így szabadon marad és valóban ott tudnak közreműködni, ahol szükség van rájuk. A fenntarthatóság jegyében egyre többen választanak szezonális virágokat az összes esküvői dekorációhoz. A divatos árnyalatok kiválasztását követően, ami idén a zöld, terrakotta vagy a lila és a türkiz, már az esküvői dekoráció megtervezése is gördülékenyebben megy.

Az esküvői dekorációt megtervezzük, elkészítjük és kiszállítjuk a nagy napra. A siófoki virágüzletünkben az esküvői dekorációt kedvező áron kínáljuk a pároknak. A Florance virágüzletben csokrok, kiegészítők, dekoráció egyaránt készül a nagy napra, szertartáshoz, lakodalomhoz, szállításhoz is. A balatoni esküvőkhöz és azok dekorációjához nem is találhatna jobb megoldást, mint a mi virágüzletünk szolgáltatásainak megrendelését. A kérdéseivel keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #