alkalmi csokrok készítése

Az alkalmi csokrok készítését rendelje meg jókívánságokhoz! Kívánjon jobbulást valakinek egy gyönyörű csokorral!

A virágcsokor egyszerű ajándék, azonban a hatás, amit képes kiváltani, sokszor értékesebb annál, mint amennyibe egy csokor kerül. Az alkalmi csokrok készítésének a megrendelése éppen emiatt nem pénzkidobás. Ugyan a virág elhervad és csupán napokig tud ragyogni egy vázában, de ez alatt a rövidke idő alatt is képes egy kis örömöt, fényt csempészni valakinek a kórházi szobájába, a betegágya mellé, a lábadozás szürke óráiba. A jobbulást kívánó meglepetések klasszikusa kétségtelenül a virágcsokor. Beteglátogatóba csokrot vinni mindig jó ötlet, de ugyanígy egy gratulációhoz is illik, például, ha babanézőbe érkezik valaki. Az alkalmi csokrok készítése egyike a virág üzletünk szolgáltatásainak, amit ajánlunk mindenkinek jókívánságai tolmácsolásához.

Az alkalmi csokrok készítése a vásárló kívánságai alapján is történhet, de az is gyakori, hogy teljesen ránk bízzák a csokorhoz való virágok, kiegészítők, zöldek kiválogatását és a csokor megtervezését is. Jól tudjuk, hogy milyen illatok, színek, formák és textúrák mutatnak jól együtt, ezeket egy bokrétába rendezve tudunk alkalomhoz illő, élő ajándékot készíteni. Rendelje meg, adja át a csokrot, hagyja, hogy mosolyt varázsoljon az arcokra!

Az alkalmi csokrok készítése tehát olyan szolgáltatásunk, amit nem érdemes kihagyni, ha látogatóba megy és szeretne egy kedves kis semmiséggel mosolyt csalni az arcára valakinek. Kívánjon jobbulást, jó egészséget, kitartást valakinek, akinek szüksége van rá és lepje meg egy vidám, élő virágokból kötött, ízléses csokorral!

A virágüzletünkben az alkalmi csokrok készítése megrendelhető azok számára, akik virággal szeretnék kifejezni a jókívánságaikat. Jöjjön be hozzánk és rendeljen egy igazán lenyűgöző, illatos, színes virágcsokrot, amivel el tudja feledtetni a rossz napokat! A virág rendelésről kérdezze a kollégáinkat bátran! Személyesen vagy pedig a honlapon szereplő elérhetőségeken is tud érdeklődni.

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #