alkalmi csokor

Alkalmi csokrokat készítünk Siófokon mindenféle, különleges eseményre. Rendeljen virágból kötött ajándékot!

A virágban az a szép, hogy valóban minden alkalomhoz illik. Legyen szó ünnepélyes, meghitt, családi vagy valamilyen nyilvános eseményről, a virággal soha nem lehet rosszul dönteni. Virágot bárkinek lehet ajándékozni, ha azt szeretnénk, hogy az illető tudja, hogy gondoltunk rá. Csokor formába rendezve a virág még alkalmibb és az eseményhez illőbb ajándék.

Egy alkalmi csokor éppen úgy illik a születésnaphoz, mint a ballagáshoz, évfordulóhoz, ahogyan át lehet adni egy Édesanyának, Nagymamának vagy a kedves szomszéd diplomaosztóján is. Babaváróra, lábadozó betegnek, céges eseményre vagy szerelmes üzenetként is működik a csokor.

A siófoki virágkötészetünkben minden igényre és számos stílusban tudunk alkalmi csokrokat tervezni és készíteni. Az alkalmi csokrok a szezonális virágokból vagy az egzotikus növényekből is készülhetnek. A válogatott virágokból kötött alkalmi csokorral el lehet mondani valakinek, hogy mennyire együtt érzünk vele, jó kívánságokat is lehet közvetíteni vagy éppen a szerelem lángolását is kifejezi a megfelelő virágokból megkomponált csokor. Mi a külön, alkalomra rendelt csokor jellegzetessége? Minden csokor más és más, hiszen színek, virágok, méretek formák, de a stílus szempontjából is rengeteg variáció áll a virágkötők rendelkezésére. A csokrok ára ezek alapján is változik, de megfizethető áron is készülhetnek nagyon szép és ízléses virágcsokrok bármilyen alkalomra. 

Forduljon bizalommal a Florance virágüzlethez Siófokon, ha egyedi, szezonális csokrokat szeretne ajándékozni! Elkészítjük a kívánságai alapján összeállított virágcsokrokat! Egész évben, bármilyen eseményre, ünnepi alkalomra tervezünk és készítünk a megrendelők által megálmodott alkalmi csokrokat. Az alkalmi csokrok rendelésével kapcsolatban érdeklődjön a cégünk honlapján szereplő elérhetőségeink egyikén! A határidős megrendeléseket kérjük időben jelezni, hogy el tudjunk velük készülni!

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #