székszoknya bérlés Siófokon

Esküvőre készül? Hét országra szóló lagzi vagy meghitt, családi körben kimondott igen, nem számít, mert a lényeg a boldogság, ami vele jár! Az esküvő azért esküvő, hogy a család és a barátok megünnepeljék két ember egybekelését, így mérettől függetlenül sem árt egy kis ünnepi dekoráció.

A székszoknya bérlés egyike azoknak a lehetőségeknek, amikkel egyszerűen, de hatásosan lehet ünnepi díszbe öltöztetni az asztalt, ahol a vacsora, a torta szeletelés, a koccintás zajlik. A székszoknya bérlés Siófokról is elérhető. Keressen minket bizalommal és béreljen székszoknyát siófoki cégünktől!

Igényes, stílusos, több színben és anyagban is készült székszoknyák állnak a jegyespárok rendelkezésére, amiket dekoratív anyagokkal, szalagokkal csinosítunk. A székszoknya bérlés Siófokon kedvező feltételekkel és korrekt áron vehető igénybe.

Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén és tudjon meg mindent a szolgáltatásainkról! A székszoknya nem felesleges kiegészítő! A stílusos dekoráció itt kezdődik!

Comments are closed.

Telefon:+3630/288-6949

Elérhetõségek
Florance Virágüzlet +3630/288-6949 8600 Siófok Fő út 174-176 #